Skip to content
Europa Politică

Manfred Weber, la Summitul PPE din București: România nu mai este privită ca un stat din primul rând în UE, din cauza Guvernului de acum

Candidatul PPE pentru poziţia de preşedinte al Comisiei Europene, Manfred Weber, sâmbătă, la summit-ul PPE organizat de PNL la București a susținut că formațiunea politică la conducerea căreia se află Ludovic Orban ”reprezintă viitorul României”.

PNL este forța motrice care face parte dintr-o familie mai mare. Aici sunt abordate aceleași chestiuni care sunt abordate și la nivel european. PNL este puternic și reprezintă viitorul României. România nu mai este un pionier în procesul decizional la nivel european.

Nu-mi pot imagina un loc mai bun pentru a prezenta proiectul nostru, decat aici, in Bucuresti.

PNL este unul dintre partidele cheie din PPE. PNL este puternic, multumesc, Ludovic Orban, pentru aceasta conducere.

Romania nu mai este privita ca un stat din primul rand in Uniunea Europeana, din cauza Guvernului de acum.

Acest Guvern al Romaniei se gandeste la interesele membrilor de partid, nu la interesul Romaniei.

(…) Sunt surprins ca pentru prima data cand avem un post pentru conducerea Parchetului European, o personalitate romana este propusa de PE, dar Guvernul roman nu sprijina aceasta candidatura.”, a declarat Manfred Weber.

Revenim cu informații

 

1 comentariu la “Manfred Weber, la Summitul PPE din București: România nu mai este privită ca un stat din primul rând în UE, din cauza Guvernului de acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *