Skip to content
" "
Sport

Mangia le-a pus gând rău FCSB-iştilor: Nici nu mă gândesc la o remiză

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că abordează meciul cu FCSB cu gândul la victorie, el precizând că partida de pe Arena Naţională va fi una interesantă.

“Va fi un meci important şi interesant din punct de vedere tehnic, sper şi frumos din punct de vedere tehnic. Pentru mine e important că echipa va face o partidă bună. La meciuri importante este important să faci un joc perfect. Nu mă gândesc aşa, la remiză. Mergem acolo pentru a obţine maximum. Echipa este perfectă în această perioadă din punct de vedere al atitudinii. Mergem pentru a câştiga, dar nu putem vorbi că este decisiv dacă este un rezultat negativ pentru FCSB sau pentru noi, este o greşeală dacă gândim aşa”, a spus Mangia.

El a precizat că lipsesc de la meciul cu FCSB Koljic, Martic şi Meza Colli. “Sunt sigur că cine va juca în poziţia lui Koljic va face un meci foarte bun. Jucătorii sunt foarte motivaţi, vor să demonstreze că sunt jucători buni, potriviţi pentru Universitatea Craiova. Din ce am înţeles, are ruptură, dar acum este în contact doctorul nostru cu doctorul naţionalei Bosniei pentru a stabili cât timp va lipsi”, a explicat tehnicianul.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *