Skip to content
Politică

Mania festivismului: urmașul lui Pinalti a tăiat panglica unor WC-uri

ZiarulCeahlaul.ro

Oricât ar părea de neverosimil, ceea ce veți citi mai jos este departe de a fi vreo glumă: urmașul lui Gheorghe Ștefan „Pinalti” de la Primăria din Piatra Neamț a tăiat panglica unor WC-uri din școala gimnazială Elena Cuza.

Fotografia postată de Dragos Chitic.

Este vorba despre PNL-istul (fost PDL-ist) Dragoș Chitic, primar în funcție încă din 2014 (întâi interimar, apoi votat în 2016), după arestarea lui Pinalti în lotul Cocoș din dosarul Microsoft.

Fotografia postată de Dragos Chitic.

Gazdele au organizat festivitatea inaugurării toaletelor cu tot tacâmul: au invitat elevi, părinți, și bineînțeles primarul, care să taie cu emoție o panglică tricoloră pusă pe ușa de la baie, transmite Europa FM.

Fotografia postată de Dragos Chitic.

Inaugurarea toaletelor școlare a avut loc joi. Iată ce a scris primarul liberal pe Facebook, atașând fotografiile pe care le puteți vedea în cuprinsul acestui articol:

Fotografia postată de Dragos Chitic.

„Si in acest an am propus un program de investitii in unitatile scolare din Piatra Neamt pentru a asigura o infrastrucura educationala de cea mai buna calitate. Astazi am participat, la invitatia conducerii Scolii Gimnaziale «Elena Cuza», la inaugurarea unor investitii sprijinite de primaria pietreana, realizate in cursul anului trecut.In aceasta scoala s-au renovat in ultimul timp cateva sali de clasa, s-a achizitionat mobilier nou pentru elevi , s-a instalat un sistem demonitorizare video si s-au reabilitat toaletele pentru fete de la fiecare nivel. Investitiile vor continua si in acest an. Ma bucur cand vad implicare din partea conducerii unitatilor scolare precum si dorinta asociatiilor de parinti in asigurarea confortului elevilor. Impreuna vom reusi sa avem o infrastrucura scolara moderna de care sa se bucure elevii, cadrele didactice si parintii. In acest an voi trece pe la fiecare unitate scolara din oras si sunt convins ca astfel vom reusi sa gasim solutii pentru orice problema si vom avea unul dintre cele mai ridicate standarde de calitate pentru infrastructura educationala din orasul nostru”.

Fotografia postată de Dragos Chitic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *