Manifestație pro-palestiniană la București și în alte două orașe din țară

Solidaritate România-Palestina
Sursa foto: Solidaritate România-Palestina

În București va avea loc după prânz o manifestație de solidaritate cu poporul palestinian. Astfel de evenimente vor avea loc și în Timișoara și Cluj Napoca.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei, citat de Agerpres, manifestaţia a fost declarată şi avizată în cadrul Comisiei de Avizare a Cererilor de Organizare a Adunărilor Publice din Primăria Municipiului Bucureşti.

Adunarea participanților în Piața Universității va avea loc între orele 14.00 – 14.30. Între orele 15.15 – 16.15, programul continuă cu deplasare pe trotuar, pe traseul: esplanada TNB – bd. Nicolae Bălcescu – bd. Gheorghe Magheru – Piaţa Romană – bd. Lascăr Catargiu – traversare pe la trecerea de pietoni de la intersecţia cu str. Sevastopol – deplasare pe trotuarul de pe partea stângă până la intersecţia cu Calea Victoriei – traversare Calea Victoriei, traversare spre Muzeul Grigore Antipa – Piaţa Victoriei – alveola media (punct final);

Adunarea publică din Piaţa Victoriei – alveola media, va avea loc între orele 16,15 – 16,45. Defluirea totală a participanţilor va fi la ora 17.00.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: