Skip to content
Politică

ULTIMA ORĂ. Răspunsul susținătorilor lui Ponta la protestele de sâmbătă

Sute de oameni s-au adunat în centrul Braşovului şi cer o campanie electorală civilizată, fără violenţe. Aceştia sunt susţinători de-ai lui Victor Ponta.

Oamenii militează pentru unitatea românilor care nu trebuie să se lase dezbinaţi de opţiunile politice diferite. Oamenii vor mărşălui prin oraş pentru a-şi susţine ideile.

Cei mai mulţi sunt pensionari care scandează împotriva lui Traian Băsescu, căruia îi cer demisia, dar şi împotriva lui Klaus Iohannis. Pe una din pancartele participanţilor era scris „Noi suntem părinţii voştri/Voi sunteţi duşmanii noştri”.

Aceste proteste ar veni ca o contrapondere a manifestaţiilor ce au avut şi au loc în aceste zile în mai toate oraşele mari din ţară, proteste îndreptate împotriva autorităţilor şi în care se solicită garantarea dreptului la vot pentru românii din diaspora.

Purtătorul de cuvânt al PSD Gabriela Firea a declarat că fiecare cetățean are dreptul la liberă exprimare și la protest.

„Pentru mine aceste incidente sunt dureroasa si fac apel e normal ca in 2014 sa ne uitam la niste imagini care ar putea degenera si sa se ajunga la evenimentele din martie 90 din Mures? Am vazut la mitingul de la Timisoara care scria Republica Banat”, a spus Firea la Romania TV.

3 comentarii la “ULTIMA ORĂ. Răspunsul susținătorilor lui Ponta la protestele de sâmbătă

 1. Tineti-o pe mucoasa aia de la Finante in frau, daca vreti sa vina oamenii sa va voteze.

  Sau si mai bine, dati-o afara si puneti pe cineva cu experienta

  Faza de aseara cu legalizarea prostitutiei aducatoare de venituri m-a facut sa vomit, intai incercati sa taxati tiganii florari, pietarii speculanti si chiar firmele cu profit declarat 0 de ani de zile, inainte sa-i face pe Sile, Nutu si Fane oameni respectabili.

  Ideea cu legalizarea prostitutiei este idee basista 100%, emanata de la Miscarea Populara la inceputurile ei.

  Citez primul site gasit pe google, gasisem la un moment dat propunerea fundamentata si sprijinita chiar de initiatori dar nu am timp acum:

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/2009/09/22/blestematiile-se-tin-lant-cadoul-lui-basescu-la-final-de-mandat-legalizarea-prostitutiei-si-a-drogurilor-usoare/

  Articol din 2009. Ponta ar castiga o caruta daca ar iesi luni anuntand demiterea duduiei „progresiste”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *