Skip to content
Puterea Știrilor Video

Manipularea ROBOR| Senatorul PNL Florin Cîțu anunță că va sesiza Curtea Constituțională: Au făcut un abuz îngrozitor!

Featured Video Play Icon

Biroul permanent al Senatului a decis, luni, să îi trimită lui Klaus Iohannis propunerea pentru demiterea lui Bogdan Chiriţoiu din funcţia de preşedinte al Consiliului Concurenţei, în urma anchetei parlamentare care arată că ROBOR a fost manipulat.

Senatorul PNL Florin Cîţu, invitat al ediției video „Puterea Știrilor”, a susținut că în acest caz va sesiza Curtea Constituțională pentru că, în opinia sa,  „ancheta este făcută de o comisie care nu are niciun fel de atribuție în acest domeniu”.

„Voi sesiza Curtea Constituțională pentru că ancheta este făcută de o comisie care nu are niciun fel de atribuție în acest domeniu. Biroul Permanent al Senatului, pe înțelegeri, nu prin urma unei analize, a dat o hotărâre să se facă această anchetă care nu a fost susținută de niciun fel de dovezi, o hotărâre care încalcă Constituția. Reglementarea pieței financiar-bancară, dacă se dorește o anchetă pe piața interbancară, se face la Comisia Buget-Finanțe în Senat sau la Comisia de Buget, Finanțe din Camera Deputaților sau la Comisiile reunite.

De la început, o încălcare gravă, un abuz și așa ironic, vine de la cei care se plâng de 2 ani de zile că sistemul ”statul paralel” le pune piedici și este împotriva lor. Aici au făcut un abuz îngrozitor și voi sesiza Curtea Constituțională”, a declarat Florin Cîțu la Puterea Știrilor.

1 comentariu la “Manipularea ROBOR| Senatorul PNL Florin Cîțu anunță că va sesiza Curtea Constituțională: Au făcut un abuz îngrozitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *