Skip to content
Politică

MApN, despre elicopterul aterizat în Capitală: Pilotul a reuşit să controleze aeronava astfel încât să nu fie victime

facebook

Ministerul Apărării a transmis, joi, că pilotul elicopterului american aterizat de urgenţă în Capitală a reuşit să controleze aeronava astfel încât să nu fie victime, iar pagubele materiale să fie reduse. ” Au fost dispuse măsuri pentru a evita producerea, pe viitor, a unor astfel de incidente”, a transmis Ministerul.

„Regretăm incidentul petrecut joi, 15 iulie, cu un elicopter al Forţelor Armate ale SUA, care a aterizat forţat în Piata Charles de Gaulle din Bucureşti. Pilotul a reuşit să controleze aeronava astfel încât să nu fie victime, iar pagubele materiale să fie reduse”, a transmis, joi, MApN.

Instituţia a precizat că elicopterul militar participa, împreună cu alte aeronave, la o repetiţie pentru manifestările organizate cu prilejul Zilei Aviaţiei, 20 iulie, la Monumentul Eroilor Aerului din Piaţa Aviatorilor.

„Siguranţa cetăţenilor este foarte importantă pentru noi şi, de aceea, au fost dispuse măsuri pentru a evita producerea, pe viitor, a unor astfel de incidente”, a mai transmis MApN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *