Skip to content
Societate

MApN: În Cazarma 1026 Tunari se vor dezvolta capabilități de infrastructură după standarde NATO

Wikipedia

Ministerul Apărării Naționale a inițiat o licitație pentru contractarea de lucrări de construcții aeroportuare și de clădiri și instalații militare la o cazarmă din localitatea Tunari, contractul fiind estimat 85,6 milioane de lei, fără TVA, pentru 87 de luni, conform profit.ro.

 „În urma aderării României la NATO, Cazarma 1026 Tunari fost selectată pe lista unităților disponibile pentru îndeplinirea misiunilor NATO ca baza de staționare temporară. Prin urmare, în Cazarma 1026 Tunari se vor dezvolta capabilități de infrastructură după standarde NATO, pentru asigurarea spațiilor de cazare personal, a clădirilor administrative, drumurilor, aleilor și platformelor pentru depozitarea tehnicii, împrejurimilor perimetrale și interioare necesare pentru buna desfășurare a activităților specifice unei baze de staționare temporară, prin proiecte finanțate din fonduri comune NISP”, se spune în caietul de sarcini al licitației.

Investiția are ca scop construirea unor facilități de tip Main Staging Area (MSA) pentru a asigura temporar spații de cazare, servicii medicale, zona administrativă, căi de acces și platforme necesare depozitării materialelor și parcării tehnicii militare, se mai spune în documentație. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 11 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *