Skip to content
" "
Siguranța cetățeanului

MApN: Rolul Armatei, după emiterea Ordonanţei militare 3, e de a completa efortul instituţiilor din Sistemul de apărare

Inquam Photos / George Calin Inquam Photos / George Calin

Rolul Armatei, după emiterea Ordonanţei militare nr. 3, este acela de a completa efortul pe care îl fac militarii din celelalte instituţii din Sistemul naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională alături de poliţişti, precizează joi MApN.

„Misiunile Armatei în urma emiterii Ordonanţei militare nr. 3 sunt: preluarea unor misiuni de pază şi protecţie a unor obiective şi zone care sunt stabilite prin planurile de cooperare cu forţele MAI (aceste misiuni erau îndeplinite până în prezent de forţele Jandarmeriei Române), misiuni de patrulare executate în comun cu forţele din cadrul MAI, în scopul asigurării aplicării măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 în localităţi, misiuni de întărire a prezenţei în unele puncte de trecere a frontierei.
Rolul Armatei este acela de a completa efortul pe care îl fac militarii din celelalte instituţii din Sistemul naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională alături de poliţişti, astfel încât să putem contribui la tot ceea ce înseamnă creşterea eficienţei măsurilor pentru diminuarea răspândirii virusului COVID-19„, scrie pe pagina de Facebook a MApN, potrivit Agerpres.

" "

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *