Skip to content
Societate

MApN: Un nou lot de autoturisme Dacia Duster intră în dotarea Brigăzii 122 Logistice „Muntenia”

mapn.ro

Peste 60 de autoturisme Dacia Duster vor intra, joi, în dotarea Brigăzii 122 Logistice „Muntenia” din cadrul Comandamentului Logistic Întrunit, a informat, miercuri, Ministerul Apărării Naţionale.

Maşinile de teren vor fi recepţionate în cadrul unui eveniment la care va participa şi ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, şi care va avea loc la sediul Brigăzii 122 Logistice „Muntenia” din Bucureşti, începând cu ora 12,00, se precizează într-un comunicat al MApN.

Ministerul Apărării Naţionale a achiziţionat 74 de autoturisme româneşti de teren în acest an prin Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional, acestea fiind destinate misiunilor de Poliţie militară şi participării personalului MApN la exerciţii şi activităţi de instruire.

Din acest lot, 62 de autoturisme vor intra în dotarea Brigăzii 122 Logistice ‘Muntenia’ din cadrul Comandamentului Logistic Întrunit, iar celelalte 12 sunt achiziţionate pentru Centrul 84 Mentenanţă şi Recepţie, structură a Statului Major al Forţelor Terestre.

În perioada 2015 – 2021, la nivelul MApN au fost achiziţionate, prin Programul RABLA, 886 de maşini marca Dacia Duster, dintre care 457 în varianta mozaic de culori. Valoarea totală a autovehiculelor este de circa 78.000 mii lei„, precizează Ministerul Apărării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *