Mara Mareș, PNL: Generațiile noi nu au timp de povești și de populiști

Mara Mareş
Sursa foto: Mara Mareş

În cadrul conferinței regionale „Europa în fiecare localitate” organizată la Sibiu, Mara Mareş, liderul TNL, a subliniat pericolul extremismului şi al populismului.

La coferinţa din Sibiu, Mara Mareş, liderul TNL, a subliniat pericolul extremismului şi al populismului.

„Generaţiile noi nu au timp de poveşti, de populiştii, de acuze şi de eşecuri programate. Mesajul nostru este despre munca noastră, iar munca noastră a creat rezultatele pozitive ale integrării europene: proiecte mari, bani aduşi în ţară, locuri de muncă nou create.

Si ne propunem sa nu lăsăm pe nimeni în urmă. PNL a alocat peste 80 de milioane de euro pentru sprijinirea tinerilor din zone defavorizate, tineri care nici nu sunt angajaţi şi nici nu urmează niciun program de educaţie sau de formare.

Peste 15.000 de tineri din medii defavorizate au beneficiat de training-uri, programe şi îndrumare pentru a reveni într-o formă de învăţământ sau a-şi găsi un loc de muncă.

Aşa cum spunea, pentru noi, tinerii, avantajele de a fi stat membru UE sunt o parte firească a vieţii noastre. Nu ne putem imagina o existenţă în afara Uniunii Europene, şi nu putem accepta ca cineva incearca să ne ameninţe modul de viaţă iar noi să nu răspundem ferm şi decisiv!”, a subliniat şefa tineretului liberal.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL