Skip to content
Politică

Mara Mareș s-a ales deja cu un contestatar al proiectului de Regulament TNL: Voi vota împotrivă EXCLUSIV

youtube.com

Un lider cunoscut al Partidului Național Liberal (PNL) a oferit declarații în exclusivitate pentru PSnews.ro în care analizează modificările pe care Mara Mareș, președintele Tineretului Național Liberal (TNL), vrea să le opereze  împreună cu oamenii săi la regulamentul organizației.

CITIȚI ȘI AICI: Mara Mareș batjocorește istoria PNL și ia un exemplu păgubos de la Orban EXCLUSIV DOCUMENT

Concret, prim-vicepreședintele PNL Sector 2, Viorel Cataramă și-a clarificat marți, 24 iulie, poziția sa cu privire la modificările aduse Regulamentului TNL ce urmează să fie votate pe 4 august în cadrul Consiliului Național al PNL și care au fost expuse de PSnews.ro în articolul menționat mai sus.

Referitor la eliminarea lui Mircea Ionescu Quintus din funcția de Președinte de Onoare al TNL, Viorel Cataramă a fost de acord întrucât „nu mai este în viață” deci „nu mai poate să ocupe funcția de președinte onorific”.

„După cum știm, Quintus a decedat. Că ne place, că nu ne place, decesul atrage niște consecințe. Prin urmare, atât timp cât nu mai este în viață nu mai poate să ocupe funcția de președinte onorific. Poate să aibă o altă funcție”, a spus Cataramă.

Cât despre alte două modificări ale regulamentului organizației de tineret, Viorel Cataramă a transmis că va vota împotriva acestora.

Precis, prima măsură contestată presupune eliminarea termenului de maxim 5 zile în care să fie denumită o conducere interimară a TNL, despre care Viorel Cataramă a precizat că „nu este normal să lași o organizație fără conducere”.
„Nu este normal să lași o organizație fără conducere. Prin urmare, legat de acest punct voi vota împotrivă. Întotdeauna este bine să fie stabilit un termen în care să se rezolve anumite chestiuni”, a spus prim-vicepreședintele PNL Sector 2.

A doua măsură pentru care Viorel Cataramă va vota împotriva Regulamentului TNL constă în faptul că Biroul Politic Național al organizației de tineret va fi organizat semestrial și nu la o lună cum era prevăzut până acum.

„Cu cât partidul se întrunește mai des în forurile de conducere colective, cu atât este mai bine. Prin urmare, nu voi susține această modificare pentru că este bine să se întrunească o dată pe lună”, a conchis Viorel Cataramă pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *