Skip to content
Sport

Maradona va recunoaşte încă trei copii, în Cuba. Fostul fotbalist va avea opt copii

Fostul fotbalist argentinian Diego Maradona va recunoaşte că este tatăl a trei copii, în Cuba, a declarat avocatul actualului antrenor al formaţiei mexicane de ligă secundă Dorados de Sinaloa, pentru publicaţia Clarin.

„Vom face testele ADN. Sunt de la femei diferite, iar Diego îi va recunoaşte când va merge în Cuba”, a declarat avocatul Matias Morla, informează News.ro..

Campionul mondial din 1986 are deja cinci copii, Dalma, Gianinna, Diego Junior, Jana şi Diego Fernando.

Potrivit lui Morla, Maradona, în vârstă de 58 de ani, va merge la vară, la Havana, pentru a face testele ADN şi pentru a-şi recunoaşte copiii, care acum sunt adolescenţi. Potrivit Clarin, copiii provin de la două femei diferite.

Maradona a mers în Cuba în ianuarie 2000, pentru a se interna într-o clinică de dezintoxicare, în urma consumului de droguri. El a revenit în Argentina, în 2005.

Fostul fotbalist a fost căsătorit o singură dată, cu Claudia Villafañe, până în 2004, când cuplul a divorţat. Cu Claudia, Maradona are două fete, Dalma şi Giannina. În timpul divorţului, Maradona a recunoscut un fiu, pe Diego Sinagra, născut la Napoli, în septembrie 1986, dintr-o relaţie cu modelul Cristina Sinagra, pe vremea când juca la echipa din oraşul italian. Diego Fernando este fiul lui Maradona din relaţia cu Veronica Ojeda, iar Jana dintr-o relaţie cu Valeria Sabalain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *