Maramureş: PNL a stabilit lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare; şeful CJ, pe primul loc la deputaţi

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Biroul Politic Judeţean al PNL Maramureş a stabilit echipa liberală care va candida pentru Parlament, la alegerile legislative din 1 decembrie, a informat, miercuri, preşedintele organizaţiei, Ionel Bogdan.

Conform acestuia, Biroul Politic Judeţean al PNL Maramureş a validat candidaturile pentru alegerile parlamentare şi va transmite lista şi Colegiului Director Judeţean şi Comitetului de Coordonare Judeţean spre validare.

„Am încredere în colegii mei, oameni sufletişti şi profesionişti alături de care am urnit din loc judeţul. Au susţinut prin toată dedicarea lor proiectele majore de dezvoltare pe care le-am gândit şi pentru care am obţinut finanţare, unele fiind realizate, altele în diverse etape de implementare. La rândul meu, mă bucur de încrederea şi susţinerea lor, fapt pentru care le sunt recunoscător(…)Ne-am asumat că vom continua să muncim în interesul maramureşenilor şi vom rămâne fideli misiunii noastre de a dezvolta Maramureşul, cu profesionalism şi dedicare în Parlamentul României”, a spus Ionel Bogdan.

Liderul liberal a precizat că lista PNL Maramureş pentru Camera Deputaţilor şi Senat este formată din oameni cu experienţă, care au demonstrat că reprezintă cu demnitate şi onoare maramureşenii.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: