Maramureș: Președintele CJ, Ionel Bogdan, s-a întâlnit cu reprezentanții NSU Broward Center

Ionel Bogdan si NSU Broward Center / media.pnl.ro
Ionel Bogdan si reprezentantii NSU Broward Center / media.pnl.ro

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, s-a întâlnit cu Jaap Donath, directorul executiv al NSU Broward Center. În cadrul discuțiilor s-au pus bazele unui parteneriat cu Maramureș Business Park pentru componenta de inovare din parcurile cu specializare inteligentă, potrivit media.pnl.ro.

„Prezentarea atât a activității, cât și a spațiilor special concepute pentru ca antreprenorii să aibă într-un singur centru acces la toate facilitățile necesare pentru construirea și dezvoltatea afacerii lor, ne-a oferit un model de bune practici pe care îl vom prelua și îl vom implementa în parcurile industriale din Maramureș”, transmite Ionel Bogdan.

„Alan B. Levan | NSU Broward Center of Innovation este un parteneriat public-privat între Nova Southeastern University și Broward County, care acționează ca un motor de dezvoltare economică, oferind programe, evenimente și servicii complete antreprenorilor și startup-urilor în stadiu incipient pentru dezvoltarea și extinderea afacerii lor.

Construim conexiuni pentru dezvoltarea și modernizarea Maramureșului”, adaugă liberalul.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL