Skip to content
Maramureș Știri locale

Maramureș: Trofee, arme, capcane şi carne de cervide, găsite în urma percheziției, în casa unui vânător

b1.ro

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Maramureş au efectuat percheziții domiciliare în localitatea Iadăra, în cadrul unui dosar penal ce a vizat infracţiunea de uciderea animalelor cu intenţie fără drept.

În urma percheziţiei efectuate la domiciliul unui bărbat de 44 de ani, poliţiştii au identificat şi ridicat o armă de foc cu două ţevi cu calibru de 12 mm, două trofee, şase coarne cervide şi şase kilograme de carne cu privire la care există suspiciunea că sunt rezultatul unor acte de braconaj. (…)

În curtea bărbatului au fost identificate cinci capcane funcţionale montate pentru capturarea animalelor sălbatice. Bunurile ridicate în cauză urmează a fi expertizate, iar în funcţie de rezultatul acestora vor fi dispuse măsurile legale care se impun”, a spus Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, citată de Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureș, în cauză, poliţiştii continuă cercetările, urmează să fie dispuse măsurile legale care se impun sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, transmite sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *