Skip to content
Maramureș

Maramureșenii vor numere preferențiale chiar dacă costă mai mult

Inquam Photos / Octav Ganea

Datele oferite de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș arată că sunt numeroși maramureșenii care solicită, atunci cand vin pentru a-și înamtricula mașina, numere preferențiale. Asta chiar dacă pentru a le obține sunt nevoiți a scoate mai mulți bani din buzunar.

Numerele preferențiale se cer destul de des la noi. Într-o zi cam jumătate vor numere preferențiale, jumătate vor numere la rand. După data de 2 mai, după ce am intrat în online, marea majoritate au cerut numere la rand pentru a nu face acest drum de acasă pană la sediul nostru. Să nu facă două drumuri, ci doar unul singur. Numerele preferențiale se cer în fncție de nevoile oamenilor. Unii vor să își personalizeze numele copiiilor, numele lor, numele firmelor, prescurtarea de la firmă de obicei. În general firmele de transport pentru autorizații de la ARR ș.a.m.d. Numărul la rand costă 40 de lei iar cel preferențial costă 85 de lei. Se plătește deci în plus 45 de lei„, au precizat reprezentantații Serviciului mai sus amintit, pentru ziarmm.ro.

1 comentariu la “Maramureșenii vor numere preferențiale chiar dacă costă mai mult

  1. & Păi vă închipuiți ce pretenții de obraz subțire au ăștia, ? Nu ca ungurii cu Orban al lor care ia gaze și petrol de la ruși, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *