„Maramureșul susține excelența”: tabere școlare pentru elevi meritorii

tabara elevi
Ssursa foto: media.pnl.ro

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a anunțat că inițiativa sa, „Maramureșul susține excelența”, are ca scop răsplătirea elevilor care obțin rezultate deosebite la olimpiade sau la concursurile naționale școlare. Liberalul precizează că taberele sunt finanțate de administrația județeană, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

„O astfel de tabără – cea de la Pensiunea „La Nana-n deal” din Asuaju de Sus – i-a reunit pe elevii maramureșeni din învățământul special, care au performat la concursurile naționale de profil. Ei au avut parte de un program bogat, aproape în fiecare zi plecând în excursii care le-au oferit prilejul de a-și cunoaște mai bine județul. Au vizitat fabrica de sticlă de la Poiana Codrului, Casa memorială și teiul lui George Pop de Băsești, Planetariul Baia Mare și alte obiective”.

Consiliul Județean Maramureș a finanțat în această vară alte 11 tabere de excelență la diverse discipline: informatică și TIC; fizică-chimie; matematică; limba și literatura română; limbi străine; istorie/socio-umane; geografie; biologie; muzică instrumentală și vocală; educație fizică și sport; tehnologii”, transmite liberalul, preluat de media.pnl.ro.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: