Marcel Boloş: În Bucureşti au fost date amenzi de 4 milioane lei celor care nu aplică preţuri corecte la alimentele

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Amenzi în valoare de 4 milioane lei au fost date celor care nu aplică preţuri corecte la alimentele de bază, în urma controalelor efectuate zilele acestea în Bucureşti de către inspectorii Direcţiei generale antifraudă fiscală, anunţă ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, fără a preciza numele companiilor amendate.

Tot ministrul arată că reducerea prețurilor funcționează doar pe termen scurt și că este necesar ca pentru viitor să crească producția internă, pentru a se resimți cu adevărat scăderea prețurilor.

 

„Amenzi de 4 milioane lei pentru cei care nu aplică preţuri corecte la alimentele de bază. Când Guvernul României a decis plafonarea marjelor de adaos comercial la alimentele esenţiale, am spus că este important ca efectele măsurii să apară pe tot lanţul, de la procesator până la vânzătorul final şi distribuitor. Tocmai de aceea am cerut atenţie maximă, pentru a asigura echitatea şi corectitudinea în mediul economic. Urmare a controalelor efectuate zilele acestea în Bucureşti de inspectorii Direcţiei generale antifraudă fiscală, au fost aplicate amenzi în valoare de 4 milioane lei”, anunţă Marcel Boloş, pe Facebook.

 

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL