Marcel Boloş: Ne ţinem promisiunile şi ne asigurăm că toţi pensionarii vor primi pensiile majorate fără întârzieri

Sursa foto: facebook

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, declară miercuri că ministerul îşi ţine promisiunile şi se asigură că toţi pensionarii vor primi pensiile majorate fără întârzieri, el anunţând că Guvernul decide astăzi prin Memorandum majorarea bugetului lunar pentru pensii cu peste 2 miliarde lei iar joi vor opera deschiderea de credite bugetare, care se traduce prin asigurarea sumelor pentru cei 3,8 milioane pensionari care primesc pensii majorate din septembrie. ”De la o medie lunară de circa 10,5 miliarde lei, Ministerul de Finanţe va asigura către Casa Naţională de Pensii Publice aproximativ 13 miliarde lei lunar”, mai spune ministrul.

”Ne ţinem promisiunile şi ne asigurăm că toţi pensionarii vor primi pensiile majorate fără întârzieri! Echipa Ministerul Finanţelor a lucrat intens pentru a se asigura că totul decurge conform planului, iar pensionarii vor primi banii în conturile lor cât mai curând.”, anunţă ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.
El precizează că, odată cu aprobarea de astăzi a Memorandumului pentru stabilirea limitelor de credite bugetare şi credite de angajament pe luna septembrie 2024, la propunerea Ministerului Finanţelor, se asigură majorarea bugetului lunar pentru pensii cu peste 2 miliarde lei”.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: