Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare partidelor parlamentare de a adopta de urgenţă un Pact pentru Sănătate

Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu a anunţat că a transmis miercuri şefului statului şi celorlalţi lideri ai partidelor parlamentare solicitarea de a adopta urgent un Pact pentru Sănătate. Liderul PSD precizează că este nevoie de o acţiune unitată pentru viaţa şi siguranţa românilor şi îndeamnă ceilalţi preşedinţi ai formaţiunilor parlamentare să renunţe la conflict şi vrajbă.

„Am transmis astăzi preşedintelui României, tuturor preşedinţilor partidelor parlamentare şi liderului grupului parlamentar al minorităţilor naţionale solicitarea de a adopta urgent un Pact pentru Sănătate, care să garanteze românilor că, indiferent cine va fi la conducerea ţării, sănătatea va fi prioritatea absolută. Renunţaţi la conflict!

Renunţaţi la vrajbă! Acum e nevoie de acţiune unitară pentru viaţa şi siguranţa românilor, acţiune cerută, de altfel, şi de cadrele medicale, de Colegiul Medicilor şi de reprezentanţii SANITAS”, a scris Marcel Ciolacu miercuri pe Facebook.

Preşedintele social-democraţilor a adăugat că niciun român nu trebuie să mai fie lăsat fără asistenţă medicală.

Niciun român nu trebuie să mai fie lăsat fără asistenţă medicală. Niciun român nu trebuie să mai fie victimă a sistemului de sănătate în ţara lui. Niciun medic, nicio asistentă medicală nu trebuie să mai fie învinovăţiţi pentru situaţia dezastruoasă a spitalelor.

Măcar acum, în al doisprezecelea ceas, trebuie să ne angajăm pentru viitor şi să ne asumăm, cu toţii, acest pact. Cine nu înţelege acest lucru şi va continua să speculeze politic tragediile sistemului medical va fi judecat aspru de români”, a completat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *