Marcel Ciolacu: „A venit momentul ca statul să se implice direct în finanțarea academiilor de fotbal”

Premierul Marcel Ciolacu, la reuniunea trilaterală România
Sursa foto: Facebook

„A venit momentul să ne asumăm ca și stat român, ca și guvernul României să se implice direct în finanțarea academiilor de fotbal”, spune premierul Marcel Ciolacu, după ce naționala României s-a calificat la Campionatul European 2024.

„Echipa României a reușit să învingă și aseară (marți seara – n.r.) pe Arena Națională și să se situeze pe primul loc în grupă, cu aproape cinci puncte în fața celei de-a doua echipe clasate. Cred că a venit momentul să ne asumăm ca și stat român, ca și guvernul României să se implice direct în finanțarea academiilor de fotbal.

Dacă actuala națională ne-a redeschis o speranță în ceea ce privește fotbalul românesc, cred că și statul român, guvernul are datotria de a veni alături de cluburile care au investit până acum în academii de fotbal, alături de FRF, ca să creem o bază cât mai solidă și o perspectivă cât mai clară penbtru viitorul fotbalului românesc, atât de mult așteptat de noi toți microbiștii și de noi toți românii”, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: