Marcel Ciolacu: Am anunţat foarte clar că în luna decembrie nu voi candida la funcţia de preşedinte, din partea PSD

Sursă foto: Facebook/ Partidul Social Democrat

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, după şedinţa conducerii PSD din judeţul Braşov, că el a anunţat foarte clar că în luna decembrie nu va candida la funcţia de preşedinte, din partea PSD. ”La începutul lunii iulie, PSD va avea un congres de alegere a prezidenţiabilului”, a arătat Ciolacu. Despre susţinerea unei candidaturi a lui Mircea Geoană din partea PSD, Ciolacu a precizat că nu a avut o discuţie, de câţiva ani, cu Mircea Geoană, pentru o astfel de eventualitate, transmite News.ro.

”Eu am anunţat foarte clar că în luna decembrie nu voi canduda la funcţia de preşedinte, din partea PSD”, a spus liderul PSD la Sâmbăta de Sus.

Marcel Ciolacu a mai anunţat că la începutul lunii iulie, PSD va avea un congres de alegere a prezidenţiabilului”.

Întrebat dacă mai suint şi alte variante de prezidenţiabil, dacă alegerile nu vor fi în luna septembrie, Ciolacu a răspuns: ”Întotdeauna sunt mai multe variante, important este ca eu şi colegii mei să luăm decizia cea mai bună”.

Despre varianta ca Mircea Geoană să fie o variantă de prezidenţiabil, preşedintelew PSD a spus: ”Nu a fost discutată în interiorul partidului până în acest moment şi nici eu, personal, nu am avut o discuţie, de câţiva ani, cu domnul Mircea Geoană, pentru o astfel de eventualitate. Este normal să nu am ce să răspund la această întrebare”.

Întrebat dacă exclude această variantă ca Mircea Geoană să fie susţinut de PSD, Ciolacu a spus: ”Eu cred că în primul rând ar trebui să am o discuţie cu Mircea Geoană. Şi nu eu, ci împreună cu colegii mei”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: