Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu: Amânarea relaxării din 1 iulie este un eşec al guvernării PNL în gestionarea pandemiei

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că amânarea relaxării din 1 iulie este un eşec al guvernării PNL în gestionarea pandemiei.

Amânarea relaxării din 1 iulie este un eşec al guvernării PNL în gestionarea pandemiei. Nu mai certaţi românii, aţi fost şi sunteţi anti-modele! Guvernul, în frunte cu ministrul Tătaru, dă vina exclusiv pe oamenii simpli fiindcă nu mai respectă distanţarea socială. Uită însă voit ce comportament public scandalos au arătat liderii PNL de o lună încoace: Orban a băut şi fumat în Guvern, alături de alţi demnitari, iar masca nici acum n-a învăţat să şi-o pună corect, Robu a făcut bâlci electoral pe stadion, cu minge adusă cu elicopterul şi miuţă la toc şi costum, fără pic de distanţare şi zero măşti, primarul Chirica şi ministrul Alexe au început campania electorală cu sute de activităţi în cort, sfidând chiar dictonul prezidenţial ‘ori eşti precaut, ori prost’„, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a susţinut că dacă se ratează noua etapă a relaxării, liberalii, nu românii obişnuiţi, sunt principalii vinovaţi morali.

Au sfidat nu doar reguli de bun-simţ, ci au călcat legea în picioare. Iar să faci asta în plină pandemie înseamnă să-ţi duci poporul spre prăpastie„, a menţionat el.

Luni, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat că, în contextul creşterii numărului de cazuri noi cu COVID-19, Grupul de suport tehnico-ştiinţific a decis amânarea măsurilor de relaxare care urmau să fie aplicate de la 1 iulie.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *