Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu anunță o mișcare de amploare cu scopul demiterii lui Clotilde Armand: Au fost furate voturi. Justiţia nu-şi face datoria

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a acuzat lipsa de reacție a Justiției în cazul „fraudei” la alegerile din Sectorul 1. Acesta a precizat că social-democrații vor semna un acord cu mai multe partide care au participat la scrutin. Astfel, Pro România, PPUSL şi ALDE se alătură demersului de strângere de semnături în vederea organizării unui referendum de demitere a primarului Clotilde Armand.

Săptămâna aceasta semnăm cu toţii un acord politic, să ne unim forţele pentru a strânge… Justiţia nu-şi face datoria şi nici măcar nu-i cheamă la audieri pe membrii familiei, pe angajaţii care mergeau prin clădirea Biroului Electoral de sector şi pe Clotilde Armand, că doar nu are nicio imunitate”, a declarat Marcel Ciolacu, la România TV.

Despre vizita lui Clotilde Armand la Direcția Generală Anticorupție (DGA), Ciolacu a spus: „Nu au reținut-o? Am crezut că s-a dus să se predea la DGA, fraudarea alegerilor e o faptă penală. Am văzut un grup infracțional organizat care a furat voturi”.

„O să strângem semnături pentru referendumul pentru demiterea primarului. Am solicitat autorizare de amplasare de corturi”, a continuat liderul PSD.

Acesta a mai spus că nu a primit răspuns din partea PMP, iar acest lucru l-a „mirat”, dat fiind că „domnul Tomac spunea că a fost furat, că îi mai trebuiau 2.000 de voturi ca mai apoi să intre în Parlament”, informează b1tv.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *