Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu anunță proteste de amploare la Guvern și la Cotroceni: Vom ieși cu toții în stradă!

Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că așteaptă să vădă reactificarea bugetară, iar dacă primarii PSD vor fi ocoliți de fonduri, atunci toți aleșii locali ai PSD vor veni la București și vor protesta în fața Guvernului și în fața Palatului Cotroceni.

„Aștept rectificarea bugetară a domnului Cîțu și vreau să văd că ia în considerare fiecare administrație din această țară. Sper să nu mai împartă țara între ăia buni și ăia răi, între PSD-iști și PNL-iști. Cu această ocazie îl anunț pe domnul Cîțu și pe domnul Iohannis că vom ieși cu toții în stradă, că vor avea zeci de mii de aleși locali, cu tricolorul de gât: primari, viceprimari, președinți de CJ, aleși locali, consilieri locali și vom sta în fața Palatului Victoria și în fața Cotroceniului până când vom avea o împărțire corectă între aleșii locali. Partidul va reacționa!

PSD are peste jumătate dintre aleșii locali. Am înțeles că premierul vrea să se răzbune pe nu știu ce primar, dar ce ai cu oamenii din comunitățile respective? Asta este politică de anii 90, este rudimentar.

Klaus Iohannis nu vrea să-și recunoască greșelile! Orgoliul îl împiedică să-și recunoască greșelile și de aceea nu se pot așeza la masă”, a anunțat Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *