Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu: Armata şi Biserica au fost întotdeauna în topul încrederii românilor

Inquam Photos / George Călin

Armata României şi Biserica au fost întotdeauna în topul preferinţelor românilor la capitolul încredere, a menţionat marţi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, în mesajul său cu ocazia Zilei Armatei.

Armata României, alături de Biserică, au fost întotdeauna în topul preferinţelor românilor la capitolul încredere. Dar acest an ne-a demonstrat din plin cât de importantă este Armata, într-un moment în care nimeni nu mai credea că Europa mai poate cunoaşte ororile unui război nelegitim şi neprovocat„, a scris Ciolacu, pe Facebook.

El i-a felicitat pe militarii români „pentru responsabilitatea, profesionalismul şi implicarea” de care dau dovadă în fiecare zi în asigurarea securităţii cetăţenilor şi ţării noastre, scrie agerpres.ro.

Aşa cum Armata ne protejează pe noi toţi şi statul român trebuie să îşi facă datoria. Alocarea unui buget de 2,5% din PIB este importantă pentru dotarea Armatei Române cu tehnică modernă, dar este nevoie şi ca militarii să aibă parte de respectul cuvenit din partea statului, aşa cum se întâmplă în toate celelalte ţări membre NATO. De aceea, sunt convins că premierul Ciucă va încerca să facă toate eforturile pentru a scoate din PNRR prevederea introdusă de nişte neaveniţi prin care pensiile militare sunt considerate pensii speciale. Ca fiu de militar, voi fi întotdeauna de partea militarilor. Şi sper ca toată lumea să îşi facă treaba pentru ca militarilor să li se facă dreptate. La mulţi ani Armatei Române!‘, a mai scris Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *