Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu: Avem o propunere de premier. Nu e membru PSD, în acest moment

Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu a declarat că PSD are o propunere de premier, în cazul în care moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va trece de Parlament. El a adăugat că, la acest moment, persoana respectivă nu este membru al partidului.

„Avem o propunere de prim-ministru. Nu e membru PSD în acest moment”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat luni într-o conferinţă de presă dacă PSD ia în considerare un premier tehnocrat.

Întrebat duminică, la Antena 3, dacă nominalizările de premier sunt Sorin Grindeanu sau Vasile Dâncu, Ciolacu a explicat că niciunul dintre cei doi nu va fi propunerea PSD.

Amândoi colegii ar putea fi buni pentru a fi desemnaţi de către preşedintele României ca prim-ministru, dar în această etapă, niciunul dintre cei doi colegi nu o să fie propunerea PSD”, a spus Ciolacu.

PSD a depus luni moţiune de cenzură la adresa Cabinetului Orban. Conducerea Parlamentului urmează să stabilească luni seară calendarul pentru moţiune.

Social-democraţii au 205 de semnături pe moţiunea de cenzură, iar singurul care nu a semnat a fost senatorul PSD Eugen Teodorovici.

Pentru a fi adoptată moţiunea de cenzură sunt necesare 233 de voturi în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.

viewscnt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *