Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu cere demisia primarului Sectorului 1: Candidații au voie să asiste la numărarea voturilor, nu să numere voturi

Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD spune că procurorii ar trebui să emită mandat pe numele actualului primar de la Sectorul 1. Afirmațiile lui Marcel Ciolacu vin după ce un post de televiziune a difuzat o serie de imagini în care s-ar afla primarul Armand, numărând voturile alegătorilor din Sectorul 1.

Marcel Ciolacu reacționează dur în cazul imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere cu actualul primar al sectorului 1, Clotilde Armand, care pare că sortează voturile imediat după încheierea alegerilor de anul trecut. Șeful PSD consideră că DNA ar trebui să emită mandate de reținere pe numele lui Clotilde Armand și soțului acesteia.

Procurorul de serviciu trebuie să emită mandat de reținere pe numele lui Clotilde Armand și a soțului ei. Candidații au voie să asiste la numărarea voturilor, nu să numere voturi.

Așteptăm să vedem decizia magistraților, 24 de ore. Nu cred că procurorii, cu aceste imagini, nu vor cere reținerea. Aștept de la ministrul de Interne să spună ce s-a întâmplat”, a spus Marcel Ciolacu, la România TV.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, cere demisia lui Clotilde Armand şi anchetarea sa de către procurori, după ce în spaţiul public au apărut imagini potrivit cărora primarul din Sectorul 1 ar fi intrat în camera cu voturile în seara alegerilor locale.

Liderul social – democraților a cerut demisia primarului de la Sectorul 1, după ce imaginile au apărut în spațiul public. Totodată, Marcel Ciolacu spune că situația nu mai reprezintă o problemă a Sectorului 1, ci a ar fi devenit deja una dintre problemele democrației românești.

Demisia Armand! Și apoi pe mâna procurorilor (…) Asta nu mai e o problemă a sectorului 1, ci a democrației romanești! Încă mai cred în puterea instituțiilor statului. Acum cetățenii trebuie să vadă că statul nu e slab. Le cer autorităților sa intervină și să deschidă de urgență o anchetă penală! Dacă nu se va interveni instituțional, vom folosi toate mijloacele politice pe care le avem la dispoziție.

Dreptatea trebuie facută! Le vom spune oamenilor că statul român e slab în fața abuzurilor și e nevoie de noi, cetățeni. Vom strânge semnături și o vom demite pe Armand”, a scris liderul PSD pe pagina s-a de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *