Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu cere demiterea lui Vlad Voiculescu şi organizarea de alegeri anticipate

Inquam Photos/George Calin
" "

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, consideră că protestele care au cuprins, în ultimele zile, toată România, sunt rezultat al proastei guvernări a echipei pe care Klaus Iohannis a trimis-o la Palatul Victoria, în ciuda rezultatului alegerilor parlamentare din decembrie 2020.

Ciolacu îi cere președintelui să iasă în public și să își asume vina pentru eșecul guvernării în plină pandemie și cere demiterea lui Vlad Voiculescu, după ce ministrul Sănătății a refuzat să poarte mască în public, în Parlament.

" "
" "

Lumea a ieșit din disperare, de frică să nu piardă locurile de muncă. Numai minciună, măsuri luate pompieristic, totul e făcut de acest guvern. Vlad Voiculescu a sfidat tot și pe toți, a stat fără să poarte mască. Nu poți să îi face pe oameni teroriști, iar tu să nu respecți nicio regulă.

Este cel mai incompetent guvern pe care l-a avut vreodată România. În locul președintelui, aș ieși la tv și aș recunoaște ce greșeală am făcut.

Noi am făcut, la început, propunerea unui guvern de uniune națională. El a greșit, a vrut să aibă guvernul său. Noi avem specialiști și nu ne dăm la o parte. Dacă nu se respectă voința românilor, trebuie făcute alegeri anticipate.

E dreptul românilor să protesteze, dar mi-aș fi dorit să fie respectate toate regulile. A ieșit toată țara, iar asta se întâmplă în fiecare zi.

Mie mi se par zeci de mii de oameni. Dar, la câtă aroganță, la cât tupeu au… Eu mă mir cum mai poate să rămână un asemenea ministru al Sănătății în funcție. Nu mai sunt locuri la ATI, iar asta înseamnă că medicii vor alege cine trăiește și cine nu”, a spus Marcel Ciolacu, marți seara, la România TV.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *