Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu: Desemnarea, în batjocură, a lui Cioloş, arată cât de rupt de realitate, cât de cinic şi cât de lipsit de responsabilitate este Iohannis!

Inquam Photos/Sabin Cirstoveanu

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a scris, joi, pe Facebook, că ”România a ajuns captivă unei găşti de iresponsabili, preocupaţi doar de funcţii, bani şi satisfacerea orgoliilor politice”, iar desemnarea lui Dacian Cioloş arată ”cât de rupt de realitate, cât de cinic şi cât de lipsit de responsabilitate este preşedintele Klaus Iohannis”. Liderul PSD îi cere şefului statului să pună un guvern de specialişti apolitici, care să gestioneze pandemia şi economia, până la organizarea alegerilor anticipate.

”România a ajuns captivă unei găşti de iresponsabili, preocupaţi doar de funcţii, bani şi satisfacerea orgoliilor politice! Niciodată, în istoria modernă a României, ruptura dintre cei care conduc ţara şi populaţie nu a fost atât de mare. Desemnarea, în batjocură!, a lui Cioloş când românii nu mai au loc – nu doar în spitale, dar şi în cimitire! – arată cât de rupt de realitate, cât de cinic şi cât de lipsit de responsabilitate este Iohannis!”, a scris Ciolacu.

Preşedintele PSD arată că sunt ”aproape 400 de morţi pe zi, după ce, în urmă cu trei luni, Iohannis spunea că a rezolvat pandemia”.

”Dacă astăzi preşedintele ar fi faţă în faţă cu o familie care şi-a pierdut un bunic, o mamă sau un copil, oare ce le-ar spune?? Tot că a învins pandemia??! E prea mult! Cred că a venit momentul ca Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferinţa, să le vadă lacrimile şi, măcar în ultimul ceas, să ia o decizie corectă. Un guvern de specialişti apolitici, care să gestioneze pandemia şi economia, până la organizarea alegerilor anticipate!”, afirmă liderul social-democraţilor.

Preşedintele PSD menţionează că, după atâta distrugere, e momentul ca preşedintele să se apuce şi să construiască.

”Datoria preşedintelui este să găsească soluţii pentru probleme românilor: epidemia şi veniturile care scad dramatic!”, mai spune Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *