Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu desființează acuzațiile lui Florin Roman: Minți ca un nerușinat!

Inquam Photos / George Călin

Președintele interimar Marcel Ciolacu, miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, desființează acuzațiile aduse de liberalul Florin Roman și susține că în zonele cu primari şi preşedinţi de Consilii Judeţene de la PSD, s-au alocat de urgenţă bani pentru a fi cumpărate aparate de testare PCR și echipamente de protecţie. „Au fost dezinfectate localităţile şi s-au luat măsuri reale pentru populaţie. Toate acestea, fără niciun sprijin de la Guvern!”, scrie Marcel Ciolacu.

„Roman – ești un mare mincinos! Te-au pus #stăpâniiPNL să minți ca un nerușinat pentru a acoperi incompetența Guvernului tău și a baronilor voștri din județe!

În Suceava, Timiș, Arad, Brașov sau Deva, conduse de ani de zile de PNL, sunt #focare de infecție necontrolate unde mor oameni și tu dai vina tot pe PSD?! Nu ți-e rușine?! Mor oameni, neisprăvitule, pentru că PNL este incompetent și nu face nimic!

Uită-te în Maramureș, Bistrița, Galați, București, Iași, Buzău, Sălaj, Dolj, Neamț sau multe alte județe să vezi ce au făcut primarii noștri și președinții de CJ! Au alocat de urgență bani și au cumpărat aparate de testare PCR, dar și teste și echipamente de protecție. Au dezinfectat localitățile și au luat măsuri reale în sprijinul populației. Totul, fără niciun sprijin de la #GuvernuldeIncompetenți! Voi doar le-ați pus bețe-n roate, pentru că atât puteți! În schimb, sunteți primii la făcut afaceri cu hotelurile voastre unde îi duceți pe oamenii în carantină! Fiți siguri că pentru toate furturile de acum veți răspunde!

Uită-te, neisprăvitule, la cei de la PSD! Nu s-au testat, pe șest, ca baronul tău Flutur! Au muncit zi și noapte pentru sănătatea oamenilor. De aia nu sunt focare în județele lor!

Tu minți ca un nerușinat ca să acoperi faptul că Guvernul #OrbanNUtestează. Minți ca un nerușinat ca să acoperi că nu cumpărați aparate de testat. Minți ca un nerușinat ca să acoperi faptul că Guvernul Orban nu cumpără echipamente de protecție. Minți ca un nerușinat ca să acoperi raportările false!
Opriți-vă, neisprăviților! Lăsați politica și faceți odată ceva pentru oameni! Testați-i și reporniți economia!”, scrie Marcel Ciolacu.

Reacţia lui Marcel Ciolacu vine după ce liderul deputaților PNL, Florin Roman, a afirmat că majoritatea CJ-urilor conduse de social-democrați nu au alocat fonduri pentru achiziţionarea de aparate de testare PCR pentru coronavirus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *