Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu, despre 10 august: Evenimentul a fost gestionat greşit şi un pic hazardat/ Am plătit, am pierdut alegerile

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că evenimentul din 10 august a fost gestionat ”greşit şi un pic hazardat”, iar PSD a plătit prin pierderea alegerilor, potrivit news.ro.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat, mircuri, cum se raportează la momentul 10 august şi a spus că este o anchetă a justiţiei care va da verdictul.

Întrebat cum consideră că a fost gestionat evenimentul, Ciolacu a spus: ”Evenimentul a fost gestionat greşit şi un pic hazardat”.

De asemenea, răspunzând unei întrebări referitoare la cine ar trebui să plătească pentru evenimentele respective, Ciolacu a afirmat: ”Am plătit, am pierdut alegerile. Plata pentru 10 august, PSD şi-a primit-o. Şi din cauza evenimentelor din 10 august PSD a pierdut alegerile”.

Aproape 800 de protestatari au depus plângeri penale împotriva jandarmilor, după violenţele de la mitingul diasporei din 10 august anul trecut. De asemenea, 160 de membri ai forţelor de ordine au reclamat şi ei că au fost agresaţi de demonstranţi.

Până acum au fost audiaţi peste 1.100 de martori şi sute de victime ale violenţelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *