Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu, despre eroarea premierului din videoconferința despre inundații: Cartea de geografie n-a omorât pe nimeni, domnule Cîțu

Inquam Photos/Sabin Cirstoveanu

Marcel Ciolacu îl ironizează pe premierul Florin Cîțu, după ce, la videoconferința cu prefecții pe tema inundațiilor, a greșit județul în care se află o localitate puternic afectată de ape.

OPRIȚI INUNDAȚIILE! CĂCI NU ȘTIU UNDE MĂ AFLU!” – poate fi cel mai de succes slogan al premierului Florin Cîțu! În loc să iasă pe teren, să coordoneze intervenția autorităților județene de salvare a oamenilor din calea apelor, prim-ministrul a participat astăzi….la o lecție de geografie. Primită de la subordonații săi!

Cîțu a mutat localitarea vrânceană Biliești… printre dealurile sucevene cu oi ale liberalului Gheorghe Flutur! În videoconferința cu prefecții din țară, premierul a citit foile ca un contabil începător, fără măcar să aibă minima curiozitate – de la nivelul funcției pe care #NEALES o ocupă – unde sunt zonele afectate.

Cartea de geografie n-a omorât pe nimeni, domnule Cîțu. Și notați ! Localitatea Biliești este în județul Vrancea și a fost puternic afectată, peste 50 de gospodării fiind distruse de ape. Localitatea Biliești este condusă chiar de un primar liberal, domnule candidat liberal Cîțu.

Este clar tuturor acum de ce premierul nu s-a deranjat din mini-vacanța de Rusalii, să iasă să ajute sinistrații. S-ar fi pierdut pe drum, printre șuvoaie! Sub greutatea funcției, nici cu degetul nu își găsește drumul pe harta României!

P.S. În loc să-i ascundă greșelile, Biroul de Presă al Guvernului mai bine i-ar cumpăra premierului o hartă! Declarațiile inepte ale prim-ministrului au fost modificate în transcriptul videoconferinței cu prefecții. Dar asta nu schimbă realitatea!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *