Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu, despre Florin Cîțu: E vânzătorul României! Este cea mai mare crimă

Inquam Photos/George Calin

Abrogarea legii PSD prin care era interzisă vânzarea companiilor românești în plină criză este cea mai mare crimă economică, susține președintele PSD, Marcel Ciolacu, referindu-se la un proiect de lege adoptat de Guvern.

„Cîțu – vânzătorul României! Abrogarea legii PSD prin care interziceam vânzarea companiilor românești în plină criză este cea mai mare crimă economică! Ne vom opune în Parlament acestei aberații! Și, dacă va fi nevoie, vom protesta și în stradă, alături de toți românii care se opun devalizării celor mai valoroase active ale statului”, scrie Ciolacu.

Conform acestuia, nicio țară civilizată nu și-a vândut companiile strategice pe nimic atunci când piața este la pământ: „Numai Cîțu Vânzătorul vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi! Planul lor e clar.

De asta l-au recuperat la Guvern și pe autorul tentativei eșuate de privatizare a sănătății. Nu vă jucați cu focul! Nu veți privatiza nimic legat de viața și viitorul țării!!!”.

Guvernul a adoptat un proiect de lege prin care se abrogă prevederile Legii 173/2020, referitoare la interzicerea, pentru doi ani, a vânzării participaţiilor deţinute de stat la companii, potrivit premierului Florin Cîţu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *