Marcel Ciolacu, despre mandatul lui Nicușor Dan: Sunt 4 ani PIERDUȚI de capitala României 

Sursa foto: X

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că Nicușor Dan a avut un mandat „de eșec”, la Primăria Capitalei. „Sunt 4 ani pierduți de capitala României”, mai spune liderul PSD, într-un interviu la Antena 3.

Premierul completează că Bucureștiul a rămas în urma celorlalte capitale.

Știm faptul că e un mandat de eșec. Sunt 4 ani pierduți de capitala României. Capitala României a rămas în urma celorlalte capitale. După 4 ani, actualul primar vine și ne explică cum a făcut 10 locuri de joacă, la 3 milioane de cetățeni, care locuiesc și muncesc zilnic în București, spune cum face semaforizare inteligentă.

Ciolacu afirmă că „ne-am întors la problemele primare”, făcând referire la fotografiile din social media, cu șobolanul călcat de mașină pe bulevardul Kiseleff. Președintele PSD susține că Nicușor Dan nici n-ar fi trebuit să candideze.

Ieri, mă uitam pe Facebook, toată lumea își punea poze cu un șobolan călcat de mașină, pe Kiseleff. Ne-am întors iar la nevoile primare. Vorbim iarăși de curățenie, de apă caldă, de căldură în anul 2024. Este un eșec total acest mandat. Din punctul meu de vedere, nici n-ar mai fi trebuit să candideze. Că speculează politic e treaba domniei sale. Și eu sunt ferm convins că bucureștenii văd acest lucru.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL