Skip to content
Coronavirus

Marcel Ciolacu, despre măsurile anunțate în contextul epidemiei de coronavirus: „Aș fi fost mai drastic”

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a declarat într-o intervenție telefonică la Digi24 că ar fi adoptat măsuri mai dure pentru a preveni răspândire noului coronavirus. Declarația a fost făcută după ce ministrul de Interne a anunța ordonanța militară numărul 2 din perioada stării de urgență.

„Cred că a contat și decizia politică, nu numai a specialiștilor. Este o diferență mare între recomandări și interzicerea circulației. Aș fi fost mai drastic, să vedem dacă România funcționează doar pe bază de recomandări. Eu aș fi lăsat politicul și aș fi permis ca specialiștii să-și impună punctul de vedere. Sunt convins că domnul Arafat și domnul Despescu și-ar fi dorit ca lucrurile să fie mult mai clare”, a spus Ciolacu.

Liderul interimar al PSD mai anunțat va promova în Parlament cele două proiecte de lege pentru plafonarea prețului la medicamente și la alimentele de strictă necesitate și  pentru scutirea de dobânzi și rate la bănci.

„În acest moment Guvernul este depășit. Vom veni cu legi concrete în Parlament, nu populiste”, a ținut el să sublinieze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *