Marcel Ciolacu, despre numirea lui Mircea Abrudean ca SGG: Nu a fost niciun scandal, o să găsim soluţia cea mai bună

Premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi, despre numirea lui Mircea Abrudean ca Secretar general al Guvernului, că este ferm convins că împreună cu preşedintele Nicolae Ciucă o să găsescă soluţia cea mai bună. Din punctul meu de vedere nu a fost niciun scandal, mi-am luat tensiunea, e normală, a mai spus şeful Executivului despre tensiunile dintre PNL şi PSD pe întârzierea numirii acestuia în funcţie.

„Sunt ferm convins că împreună cu preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, o să găsim soluţia cea mai bună. Din punctul meu de vedere nu a fost niciun scandal. Mi-am luat tensiunea dimineaţă – e normală. Din punctul meu de vedere nu e nicio tensiune. Sunt lucruri normale când se construieşte o echipă”, a spus Marcel Ciolacu, la Ministerul Transporturilor, conform news.ro.

Premierul a mai spus: „Decizia îmi aparţine mie şi lui Nicolae Ciucă”. Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat luni, după şedinţa conducerii PNL că în momentul acesta, Mircea Abrudean este susţinut de PNL ca secretar general al Guvernului, pentru că vine din cea mai puternică organizaţie, cea de la Cluj şi are susţinerea întregului Birou Politic Naţional, unde a fost validat prin vot.

„Nu am nicio îndoială că domnul Marcel Ciolacu va cântări foarte serios şi nu cred că domnia sa doreşte să tensioneze relaţia care a început în această guvernare”, a precizat Rareş Bogdan. Liderul PNL Nicolae Ciucă şi cel al PSD, Marcel Ciolacu, nu au tranşat, în întâlnirea de luni, subiectul numirii lui Mircea Abrudean ca secretar general al Guvernului, o nouă discuţie fiind aşteptată miercuri, în coaliţie.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: