Marcel Ciolacu, despre situaţia la graniţa cu Ucraina: Situaţia este sub control 

sursa foto: Inquam Photos / George Călin
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că situaţia din zona frontierei cu Ucraina, în Deltă, este sub control şi de aceea trebuie să ne pregătim să nu fie niciun pericol. El a precizat că adăposturile nu sunt foarte aspectuoase, dar a fost o improvizaţie pentru o perioadă foarte scurtă de timp.

Premierul a spus că adăposturile din Deltă sunt necesare pentru ca lumea să fie în siguranţă.

”Nu există adăposturi în zona aceea. Sunt foarte multe lucruri pe care nu le-am spus presei, sunt în lucru cu MApN şi cu IGSU, şi azi-noapte a funcţionat sistemul Ro-Alert în acea zonă şi nu exista până acum acoperire peste tot”, a declarat Ciolacu, citat de news.ro.

Şeful Executivului a menţionat că nu arată ”estetic” dar a fost o intervenţie rapidă pentru că oamenii s-au simţit în nesiguranţă”.

”Vor veni investiţii majore în toate zonele de frontieră, ţinând cont de ce face Federaţia Rusă”, a completat premierul, arătând că sunt detalii militare.

Întrebat dacă există vreun pericol în acest moment, Ciolacu a răspuns:

”Din câte se vede, situaţia este sub control şi de aceea trebuie să ne pregătim să nu fie niciun pericol. Repet, sunt de acord că nu sunt foarte aspectuoase, dar a fost o improvizaţie pentru o perioadă foarte scurtă de timp”.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: