Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu, despre Vlad Voiculescu: Asistăm la cea mai mare anomalie. Vom merge cu presiunea publică

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

Marcel Ciolacu i-a pus gând rău lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, pe care îl ia la țintă cu o primă moțiune simplă ce urmează a fi introdusă în Parlament la începerea activității parlamentare, pe 1 februarie.

Ciolacu a precizat, marți seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că executivul condus de Florin Cîțu trebuie să demisioneze, dacă până în septembrie nu vor fi vaccinați 10.400.000 de români, așa cum a promis.

" "
" "

Nu sunt în stare să ducă la capăt un act administrativ. Vom chema la audieri responsabilii pentru campania de vaccinare și testare. Au rupt to globul pentru tot ce au făcut. Asistăm la cea mai mare anomalie. Guvernul nu își asumă nimic, doar vine și fac promisiuni. Cîțu a spus că până în septembrie vom avea 10,4 milioane de români vaccinați. Ce se întâmplă dacă nu vom avea? Orice om responsabil și-ar da demisia.

Vom merge cu presiunea publică ca oamenii politici, când au de-a face cu sănătatea românilor și cu viața noastră, să își asume responsabilitatea. Am ajuns în situația în care ministrul Sănătății spune că nu are încredere în datele pe care le face el.

Vom depune o moțiune clară contra ministrului Sănătății. Când trece o moțiune simplă, în Uniunea Europeană, un ministru este schimbat. Vrem o țară ca afară, trebuie să intrăm într-o normalitate. Nu cum face Iohannis, care aduce perdanții la guvernare.

Ne dorim să inventăm apa caldă în România, cum se întâmplă cu vaccinarea și testarea, să fim originali? Noi deschidem școlile fără să testăm măcar rapid profesorii”, a spus Marcel Ciolacu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *