Marcel Ciolacu: Sunt convins că bucureştenii au înţeles că au fost înşelaţi de Nicuşor Dan

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a argumentat ce anume o recomandă pe Gabriela Firea pentru funcția de primar general al Capitalei. Premierul consideră că Firea e determinată să acționeze în beneficiul cetățenilor, având capacitatea de a colabora atât cu primarii de sector, dar și de a comunica cu bucureștenii. 

Marcel Ciolacu a precizat la Realitatea Plus că are încrederea în capacitățile Gabrielei Firea de a fi un bun primar pentru București, menționând, totodată, că aceasta a învățat din greșelile făcute în campania din 2020. Ciolacu și-a manifestat revolta față de stadiul în care a ajuns Bucureștiul în timpul mandatului actualului edil, Nicușor Dan.

„Doamna Gabriela Firea, sunt ferm convins, că a învățat și lucrurile pe care nu le-a făcut foarte bine, de nu a câștigat data trecută, și sunt ferm convins că și bucureștenii au înțeles cât de înșelați au fost de candidatura lui Nicușor Dan, care nu a avut altă campanie decât ura împotriva unei femei, Gabriela Firea, fără un fond clar, numai minciuni. După patru ani de primărie condusă de Nicușor Dan, noi vorbim de apă caldă, noi vorbim de șobolani, noi vorbim de căpușe, noi vorbim de parcuri abandonate, noi nu vorbim de o dezvoltare, noi vorbim aceleași minciuni. Noi vorbim de un om inteligent, dar de fapt el, pe fond, fiind un indolent, el neavând vocație. Trebuie să ai o vocație să faci administrație.” a precizat Ciolacu.

Ciolacu și-a manifestat aprecierea față de atitudinea Gabrielei Firea, de a lucra împreună cu primarii de sector, pentru a veni cu soluții reale pentru cetățeni.

„O văd pe doamna Firea foarte calculată, foarte detașată, foarte sinceră, foarte aplicată cu fiecare candidat și cu fiecare primar. Toată țara asta s-a dezvoltat, are sute de milioane, doamna Clotilde în conturi. Spuneți-mi de o grădiniță construită pe Nicușor Dan. Noi vorbim de un manager administrativ la tot Bucureștiul. Îmi doresc ca Gabriela Firea să fie primar general, deoarece are capacitatea să stea cu toți primarii de sector la masă. Firea are capacitatea. De zeci de ori am avut discuții cu Gabriela Firea și, domnule, e o femeie care știe să se bată pentru bucureșteni., a adăugat liderul PSD.

Citește articolul integral AICI. 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: