Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu: GCS este ocupat cu campania electorală. O să ne restricționeze iarăși drepturile

Inquam Photos/George Calin
" "

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, miercuri, în direct la România TV, despre situația dezastruoasă în care se află România în acest moment, considerând că actualul guvern este un eșec politic.

Sper ca până pe 6 decembrie să nu mă îmbolnăvesc sau să am o formă ușoară ca domnul Ciutacu. Când am ajuns la 10.000 de cazuri de infectări, nu mai vrea nimeni să se testeze. E un boicot, beneficiarii sunt guvernanții. De ce au blocat aceste testări rapide?

" "
" "

GCS este ocupat cu campania electorală. O să ne restricționeze iarăși drepturile. Președintele știe că în acest moment situația este scăpată de sub control și ceea ce face este cinism.

Noi nu facem prevenție, facem campanie electorală. Visul domnului Orban este de a rămâne la Palatul Victoria, Dar și-a făcut un calcul greșit.

Ludovic Orban va spune orice până pe 6 decembrie. Domnul rafila și domnul Cercel îmi spun realitatea din spitale. Avem pacienți pe holuri, primesc oxigen pe paturi pliante.

Ei spun de Europa dar s-au îndepărtat de Europa. Eu tot au vorbindu-se de specialiști, dar dumneavoastră îi cunoașteți pe acei speciliști. Să ne spună care speciliști au spus să se închidă piețele.

A fost o tâmpenie făcută de la început. Nu au capacitatea de a recunoaște. Dar Guvernul Orban este un eșec politic„, a spus Marcel Ciolacu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *