Marcel Ciolacu: Guvernul României va continua să susţină puternic parcursul european al Republicii Moldova

Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, marţi, în cadrul unei discuţii telefonice cu omologul din Republica Moldova, Dorin Recean, că Guvernul român va continua să susţină puternic parcursul european al Republicii Moldova şi să fie partener de încredere în întregul proces de aderare.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut, marţi, o convorbire telefonică cu premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, anunţă Guvernul.

Ciolacu a subliniat sprijinul activ pe care România îl acordă Republicii Moldova pentru începerea procesului de negociere a aderării la Uniunea Europeană, în contextul Consiliului European desfăşurat în 14-15 decembrie.

”Guvernul României va continua să susţină puternic parcursul european al Republicii Moldova şi să fie partener de încredere în întregul proces de aderare”, a afirmat premierul.

De asemenea, în cadrul dialogului telefonic, au fost discutate proiectele de cooperare bilaterală, în special în domeniile interconexiunilor energetice transfrontaliere şi al asistenţei financiare pe care România o acordă pentru dezvoltarea Republicii Moldova.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: