Marcel Ciolacu: În următoarele 2 săptămâni aceste amendamente la pensiile speciale să le trecem prin Parlament

Sursa foto: X

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, sâmbătă, că doreşte ca în următoarele două săptămâni să fie trecuten prin Parlament amendamentele la legea pensiilor speciale, astfel âncât să poată fi rezolvată şi Cererea de plată III din PNRR.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, sâmnătă, despre pensiile speciale şi a afirmat: ”Săptămâna viitoare vreau să intru cu amendamentele în Senat şi în Camera Deputaţilor. O să am această discuţie şi pe forma amendamentelor”.

El a precizat că a discutat deja această temă cu preşedintele Comisiei de muncă de la Camera Deputaţilor, Adrian Solomon, dar şi cu liderii de grup şi cu preşedintele Camerei.

”Doresc ca în următoarele 2 săptămâni aceste amendamente la pensiile speciale să le trecem prin Parlament şi să vedem dacă mai este atacată de Înalta Curte legea, astfel încât să închidem cererea de plată numărul trei”, a mai declarat premierul.

Curtea Constituţională a publicat, în 7 august, pe site-ul instituţiei, motivarea deciziei prin care a admis parţial sesizarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) privind pensiile speciale.

Citiți AICI articolul complet.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL