Ciolacu, discuţii cu Sanchez despre cetăţenie dublă pentru românii din Spania. „O să devină realitate”

Marcel Ciolacu Pedro Sanchez Olaf Scholz
Sursa foto: Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, s-a întâlnit, sâmbătă, cu preşedintele Consiliului de Miniştri din Spania, Pedro Sanchez, cu care a discutat despre aderarea României la spaţiul Schengen şi acordarea dublei cetăţenii pentru românii care trăiesc în Spania.

”Am avut astăzi o întâlnire cu preşedintele Consiliului de Miniştri din Spania, Pedro Sanchez, în care am discutat despre proiectele comune pe care le au Spania şi România. Am profitat de ocazie pentru a-i mulţumi premierului spaniol pentru sprijinul oferit de Preşedinţia Spaniei la Consiliul UE în vederea aderării României la spaţiul Schengen pe cale aeriană şi maritimă la finalul lunii martie”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Premierul a anunţat că s-au stabilit ultimele detalii privind acordarea dublei cetăţenii pentru românii care trăiesc în Spania.

”În curând această dorinţă a românilor din Spania o să devină realitate ca urmare a eforturilor făcute de cele două partide social democrate din Spania şi România”, a mai transmis premierul.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: