Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu, întrebat dacă PSD are candidat la Preşedinţia României: Nu este o prioritate în acest moment

Marcel Ciolacu Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că prioritatea partidului pe care îl conduce este să schimbe statutul astfel încât orice ales local, judeţean sau naţional să poată participa la desemnarea candidatului pentru funcţia de preşedinte al României.

Întrebat, luni seară, la Digi 24, dacă PSD are candidat la alegerile prezidenţiale, Marcel Ciolacu a precizat că aceasta nu este o prioritate a partidului său.

”Nu este o prioritate în acest moment. Prioritatea PSD este ca poate în toamna anului viitor să facă un congres, să modifice statutul astfel încât să poată participa şi să schimbăm logica pentru candidatul la funcţia de preşedinte. Îmi doresc să se întâmple cu alegeri în fiecare organizaţie. Primari, viceprimari, consilieri locali, judeţeni, să participe la această competiţie din interiorul partidului astfel încât oameni de stânga recunoscuţi, personalităţi de stânga, să poată participa la această competiţie în interiorul partidului”, a declarat liderul PSD.

Marcel Ciolacu a adăugat că PSD a greşit de prea multe ori, astfel că este nevoie de o schimbare.

”A greşit de prea multe ori PSD, dacă a pierdut de patru ori, însemană că a greşit undeva. Totul trebuie să modificăm, dacă am greşit de atâtea ori. Cred că România a sosit timpul să aibă din nou un preşedinte social-democrat”, a subliniat Ciolacu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *