Marcel Ciolacu lansează o platformă program de dezvoltare a României pentru următorii 4 ani, intitulată ”Româniadorită”

sursa: facebook

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu anunţă luni lansarea unei platforme program de dezvoltare a României care să plece de la ideile venite de la oamenii obişnuiţi, el precizând că este momentul ca priorităţile reale ale românilor să se reflecte în acest plan pe baza căruia să administreze ţara în următorii 4 ani. El arată că, cu cât vor fi mai multe mesaje şi soluţii, cu atât mai bun şi legitim va fi acest Plan pentru România; un act care să respecte cu adevărat voinţa şi interesele românilor. Anunţul premierului vine în săptămâna în care are loc Congresul PSD, în care se va anunţa candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din acest an.

”Vă propun să construim un program de dezvoltare a României care să plece de la ideile venite de la oamenii obişnuiţi. Este momentul ca priorităţile reale ale românilor să se reflecte în acest plan pe baza căruia să administrăm ţara în următorii patru ani. De aceea, lansăm această platformă prin care dorim să adunăm propuneri pe fiecare domeniu important, de la sănătate, educaţie, muncă şi mediu la economie, transport, agricultură şi justiţie”, a scris premierul Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

El le transmite românilor să îşi exprime opinia, cum vor să schimbe România, prin intermediul acestei platforme online.

”Scrie-ne şi spune-ne cum vrei tu să schimbi România! Şi cu cât vor fi mai multe mesaje şi soluţii, cu atât mai bun şi legitim va fi acest Plan pentru România; un act care să respecte cu adevărat voinţa şi interesele românilor”, arată premierul.

Platforma este intitulară ”RomâniaDorită” iar pe prima pagină este întrebarea: ”Ce-ţi doreşti tu de la România?”

”Scopul nostru este să construim un program de dezvoltare a României care să adune în primul rând ideile valoroase venite de la oamenii obişnuiţi, nu să fie un plan realizat, ca de obicei, doar de politicieni şi de experţii stabiliţi de conducerea partidului. Credem că a venit momentul ca priorităţile reale ale românilor să se reflecte în acest document care să stea efectiv la baza administrării României în următorii patru ani. De aceea, lansăm această platformă prin care dorim să adunăm propuneri pe fiecare domeniu important, de la sănătate, educaţie, muncă şi mediu la economie, transport, agricultură şi justiţie”, se arată în mesajul de pe pagina de internet.

”Te rugăm să ne scrii cum vezi tu soluţii punctuale la cele mai importante probleme din viaţa unui om simplu şi a familiei sale: ce se întâmplă cu educaţia copiilor, cum va fi dacă mă voi interna într-un spital, cum vom avea mai repede autostrăzi prin toată România, cum facem să respirăm un aer mai curat sau care sunt soluţiile ca să redeschidem fabrici şi uzine locale ca să producem mai mult în România. Scrie-ne şi spune-ne cum vrei tu să schimbi România! Şi cu cât vor fi mai mult mesaje şi soluţii, cu atât mai puternică va fi forţa însumată a ideilor venite de la fiecare dintre voi. Iar noi vom folosi această energie pentru a construi un Plan pentru România care să respecte cu adevărat voinţa şi interesele românilor”, se mai precizează în mesaj.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: