Marcel Ciolacu le urează succes tuturor elevilor care susţin Evaluarea Naţională

MARCEL CIOLACU/ SURSA FOTO: FACEBOOK
SURSA FOTO: FACEBOOK

Prim-ministrul Marcel Ciolacu le urează succes tuturor elevilor care susţin Evaluarea Naţională subliniind că educaţia este şi va rămâne o prioritate pentru Guvernul condus de el.

”Mult succes tuturor elevilor care încep astăzi Evaluarea Naţională! Am luat decizia corectă atunci când am lăsat deoparte discuţiile politice pentru ca elevii să îşi poată da astăzi examenele la timp! Educaţia este şi va rămâne o prioritate pentru acest Guvern!”, este mesajul postat pe Facebook de Ciolacu.

Peste 161.500 de absolvenţi ai clasei a VIII-a susţin luni prima probă a Evaluării Naţionale, cea de Limba şi literatura română. Aceasta va fi urmată de proba la Matematică, miercuri. De asemenea, proba la limba şi Literatura maternă este programată joi, 22 iunie, iar toate cele trei probe sunt scrise.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL