Skip to content
Politică

Marcel Ciolacu: Majoritatea de dreapta a votat cu noduri în gât proiectul PSD de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor

Inquam Photos/George Calin
" "

Liderul PSD Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pentru PNL şi USR-PLUS după ce Parlamentul a votat eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari: „veniţi odată cu bugetul!”.

El a mai spus că nu îl opreşte acum nimic pe prim-ministrul Florin Cîţu să emită o ordonanţă de urgenţă prin care să fie eliminate toate celelalte pensii speciale.

" "
" "

Astăzi majoritatea de dreapta a votat cu noduri în gât proiectul PSD de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor. N-au mai putut să o dea cotită! Oricât de mult au încercat să tergiverseze şi să se afunde în proceduri… Odată modificat Statutul deputaţilor şi senatorilor, pe Cîţu nu-l mai împiedică nimic să dea OUG pentru eliminarea tuturor celorlalte pensii speciale.

Am un singur mesaj pentru PNL şi USR-PLUS: veniţi odată cu bugetul! S-a terminat cu scamatoriile şi inventarea de motive. Toţi românii aşteaptă respectarea promisiunilor făcute în campanie şi pe care acum le încălcaţi pe bandă rulantă: pensiile, voucherele de vacanţă, gratuităţile pentru studenţi, sprijinul pentru mediul de afaceri românesc!

Pe scurt, românii aşteaptă o guvernare responsabilă şi creşterea nivelului de trai – aşa cum aţi promis!, nu austeritate, certuri pe ciolan sau scuze expirate cu “greaua moştenire”, a spus liderul PSD.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *