Marcel Ciolacu: Marcel Boloş a reuşit să devină un fel de păpuşă voodoo 

Marcel Ciolacu
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni, la Summit-ul Autorităţilor Publice Locale din România, că ministrul Finanţelor, Marcel Boloş a reuşit să devină un fel de păpuşă voodoo pe care toată lumea, în fiecare zi, trebuia să o înţepe. ”Dacă credeţi că trebuie să continuăm cu o pensie medie pe luna octombrie de 1980 de lei, vă anunţ că nu se mai poate”, a spus premierul despre discuţiile privind legea pensiilor.

”Nu ştiu dacă este Marcel Boloş astăzi în sală, dar mă bucur mult că aţi avut întâlnirea ieri, pentru că Marcel a reuşit până la urmă şi s-a străduit pentru acest lucru să-mi ia faţa şi să devină un fel de păpuşă voodoo pe care toată lumea, în fiecare zi, trebuia să o înţepe. Eu nu am să-l înţep niciodată pe Marcel Boloş. Eu nu am să uit niciodată ceea ce a făcut Marcel Boloş la Ministerul Fondurilor Europene”, a spus premierul.

”Ştiu ce l-a speriat pe Marcel Boloş ca ministru al Finanţelor. Ştiu şi eu, ştiţi şi dumneavoastră la fel de bine ca şi mine. Marcel Boloş a văzut pericolul blocajului total al României, pericolul de a pierde peste 70 de miliarde de euro, bani europeni. Pericolul, fiindcă când vorbim de PNRR, nu ar trebui să vorbim, în primul şi în primul rând, despre bani, ar trebui să vorbim despre reformele care sunt în PNRR, acesta era adevăratul pericol”, a continuat el.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: